Tuesday, June 13, 2017

Senarai Pemenang "Must Love Giveaway by Auroma Scents"

Assalamualaikum

Haaaa jangan ingan aku lupa na announce! Semalam aku tak berapa sihat, nak on laptop pon rasa mual-mual.. so aku postpone le hari ni ok! So tak payah nak cakap banyak..just chek it out kat bawah ni nama-nama pemenang GA Auroma Scents!


Tahniah! Congratulations! korangggg.. Aku happy & berbesar hati nak hadiahkan korang Travel Pack Auroma Scents yang memang menjadi pilihan ramai! Pada yang lain tu insyaAllah aku akan buat lagi GA dari masa ke semasa & terima kasih sebab sudi join GA aku yang tak seberapa ni.

Hadiahnya aku terpaksa postpone selepas balik raya ye sebab aku sibuk uruskan hal-hal order customer. Mohon pemenang wasap aku ke 011-1018 1916 untuk alamat penghantaran :)

http://msvelentine.blogspot.my/2017/06/must-love-giveaway-by-auroma-scents.html
http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/06/must-love-giveaway-by-auroma-scents.html
http://honeyoyeke.blogspot.my/2017/06/must-love-giveaway-by-auroma-scents.html
http://www.ceriteraibu.com/2017/06/must-love-giveaway-by-auroma-scents-2017.html
http://www.eldarwena.com/2017/06/must-love-giveaway-by-auroma-scents.html

Salam Ukhwah, Selamat Berpuasa dan Selamat Hari Raya!




Post a Comment